The Creagency

Recording & Livestream studio

The Creagency on SoundBetter

The Creagency is het platform voor beginnend en ervaren talent. De studio biedt de mogelijkheid om tracks of mixtapes op te nemen, optredens te filmen of te livestreamen. Wij helpen jou je talent te delen met een groter publiek. In onze professionele muziekstudio met alle benodigde apparatuur kun jij je creativiteit de vrije loop laten.

Zet jouw creatieve plan om in werkelijkheid en geef jouw muziekcarrière een nieuwe boost in de Creagency studio in Groningen. Boek een studiosessie of huur een Pioneer Nexus DJ set om thuis te draaien.

DJ Livestream
Ben jij DJ, zanger, muzikant of danser? Stream jouw live set of live performance naar jouw volgers via Youtube, Facebook, Instagram, Twitch en meer. Maak gebruik van onze professionele livestream setup om jouw fans van de hoogste kwaliteit content te voorzien.

Mixtape opname
Wil jij je mix professioneel opnemen voor Soundcloud, Mixcloud of andere platforms? Record jouw liveset op onze Pioneer Nexus DJ set op MP3 (320kbps) of WAV.

DJ'en
Heb jij altijd al eens achter de decks willen staan of wil je je skills als DJ perfectioneren? Boek de studio en oefen je overgangen en performance voor je aankomende optredens.

Produceren
Opzoek naar een muziekproductie ruimte om je nieuwe hits te produceren? Maak gebruik van onze productiestudio met alle benodigde apparatuur en software. Nodig muzikanten uit in de studio en creëer samen in een creatieve en professionele omgeving.

Mix en Mastering
Laat je track mixen en/of masteren door onze audio engineer en zorg dat hij klaar is om op de radio gedraaid te worden. Neem contact met ons op via info@thecreagency.nl om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Send me a note through the contact button above.

GenresSounds Like
  • Noordeligt
  • Christian Lukes
Gear Highlights
  • Pioneer Nexus set
  • KRK VXT8 studiomonitoren
  • Rode NT1A condensor microfoon
  • Focusrite Scarlett 4-4 3rd Gen
  • Canon G7X Mark 3
More Photos